Wat doen wij

Wat doen wij

Automotive Financiële Diensten helpt u graag bij het vinden van uw juiste mobiliteitsoplossing. Naast financial lease zijn wij ook uw partner op het gebied van shortlease en operationele lease.

Automotive Financiële Diensten is vernieuwend. Binnenkort bieden wij niet alleen onze diensten aan de klein-zakelijke markt (kzm) maar kunnen wij u als consument op het gebied van consumptief krediet en private lease adviseren. Alles onder 1 dak, wel zo gemakkelijk.

AFD Financial lease

Als (startend) ondernemer kunt u d.m.v. Financial lease met gebruik van (veel) fiscale voordelen tegen gunstige tarieven rijden in een auto van uw keuze. En dat alles met behoud van uw liquiditeit.


Lees verder

AFD Short lease

Shortlease is de oplossing voor uw tijdelijke personeel of medewerkers die nog in hun proeftijd zitten. Doorgaans beslaat deze periode maximaal 12 maanden, waarbij u feitelijk de auto huurt maar dan voordeliger. Bij deze constructie weet u exact waar u aan toe bent: u betaalt maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto en de brandstofkosten.


Lees verder

AFD Operational Lease

Bij operationele lease is er sprake van een soort huurovereenkomst. U verbindt zich voor een bepaalde periode - meestal 36 tot 60 maanden- aan de leasemaatschappij. Daarvoor krijgt u een auto ter beschikking waarbij (meestal) alle kosten als afschrijving, onderhoud, banden en verzekering in de prijs zijn inbegrepen. Een tussentijdse wissel van auto is meestal een dure aangelegenheid. Als ondernemer kunt u de btw terugvorderen. U heeft geen recht op de voordelen van investeringsaftrek.


Lees verder